Get in touch with us
Hotel a restaurant Větruše
Fibichova 3547/23
Ústí nad Labem
400 01
E K O F I N P C spol. s r.o.
IČ: 49901745
zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 5953
Restaurant
Our team
David Kopač
Director
David Kopač zaštiťuje chod celého hotelu a koordinuje všechny jeho složky.
Svou práci považuje za dobře odvedenou, když hosté odchází spokojení, hotelový tým funguje jako dobrá parta a na pracovišti vládne příjemná atmosféra.
Svůj volný čas tráví nejradši s rodinou a cestováním za teplem. Jeho nejoblíbenějším jídlem v naší restauraci je telecí řízek s pečenými bramborami a rukolou, který vám všem moc doporučuje.🍻
Jakub Musil
F&B manager
Jakub Musil u nás na Větruši pracuje už od jejího znovuotevření v roce 2012. Z pozice barmana, na které tehdy začínal, se v průběhu let vypracoval na svou nynější pozici F&B managera. Je zodpovědný za chod restaurace a zároveň je pravou rukou generálního ředitele. Ve volném čase si rád poslechne kvalitní hudbu a vyrazí za teplem k moři, nejlépe do Řecka. Radost mu udělá plná restaurace a pohled na spokojené hosty. Z aktuálního menu by všem doporučil grilované kachní prsíčko v bylinkové marinádě s čočkou Beluga. Souhlasíte s jeho volbou? Co byste ostatním z našeho menu doporučili vy? 🤩
Leona Rambousková
Front Office Manager
Leona se stará o recepci a housekeeping a jejím hlavním cílem je zajistit, aby hosté odjížděli s nezapomenutelným zážitkem.
Baví ji práce s lidmi a má ráda kolektiv, kuchyni a přátelskou atmosféru v hotelu. Leona má vysokoškolské vzdělání v oboru managementu leteckých podniků a letišť, což napovídá, že ráda cestuje, ať už za teplem, dobrým jídlem nebo vínem. Jejím koníčkem je rozšiřování sbírky vín a vše, co souvisí s leteckou dopravou.
A pokud byste si chtěli dopřát něco z našeho menu, Leona vám může vřele doporučit tatarský biftek a salát s mangem.
Michaela Balšánková
Event Manager
Seznamte se s Michaelou Balšánkovou, naší svatební koordinátorkou v Hotelu Větruše. S nakažlivou radostí a nezměrnou péčí u nás připravuje svatby už více než 5 let.
Pro Míšu neexistuje nic krásnějšího než sledovat šťastné úsměvy novomanželů a mít jistotu, že jejich velký den byl naprosto dokonalý a bude pro ně nezapomenutelným zážitkem. V rámci své role svatební koordinátorky je její každodenní práce plná komunikace s klienty a dodavateli, a důkladné přípravy svatebních prostor.
Ve svém volném čase se s láskou věnuje své dceři Nellince a partnerovi, kterým je vděčná za podporu a respektování její pracovní vytíženosti. Z naší restaurace vám Míša doporučí Germknödel. Tento obří knedlík se servíruje s vanilkovou omáčkou a je skvělým zážitkem pro všechny milovníky sladkého, jako je právě ona. ☺️
Zdeněk Kubíček
Chef
Zdeněk Kubíček jako každý správný kuchař nepřekvapivě miluje dobré jídlo a kvalitní víno. Na Větruši pracuje už od jejího znovuotevření a za základní stavební kameny dlouhodobého úspěchu považuje stabilní a stmelený kolektiv, díky kterému v restauraci nedochází k výkyvům na kvalitě.
Osobního úpěchu dosáhl v podobě udělení medaile Magdaleny Dobromily Rettigové za zásluhy v oboru, zejm. kurzy vaření pro laickou veřejnost. Další ocenění, na kterých se velkou měrou podílel, jsou k vidění na zdi u vchodu do naší restaurace.
Znát jej můžete i z médií. Vystupoval mimojiné ve Snídani s Novou a bývá pravidelným hostem Českého rozhlasu v pořadu Dopolední expres.
Vášeň pro jídlo se u Zdeňka projevuje i výběrem dovolené. Dvakrát ročně vyráží po světě za kvalitní gastronomií a čerpá tak inspiraci pro působení na Větruši. Dále ve volném čase rybaří a rekreačně hraje florbal.
V restauraci doporučuje ochutnat naší vyhlášenou svíčkovou, kvůli jejímu historickému odkazu a zažité receptuře. Ta reaguje pouze na sezónnost surovin, kdy například mrkev má jiné vlastnosti v létě a v zimě.